دومین کارگاه آموزشی (مبانی توانبخشی ) ویژه مدیران و مدد کاران مراکز مثبت زندگی در آمفی تئاتر بهزیستی شهریار برگزار شد
سحرنگار -داود فهیم راد رییس اداره بهزیستی شهریار در ابتدای جلسه ضمن خوش آمد گویی به حاضرین گفت : روابط انسانی و تکریم مددجویان اهمیت ویژه ای دارد و وظایف مددکاران در برقراری ارتباط با مددجویان سازمان بسیار مهم است .
وی تصریح کرد : ۱۵درصد ازجمعیت شهریار به صورت مستقیم وغیر مستقیم تحت حمایت و خدمات بهزیستی می باشند و ۱۲ هزار پرونده تحت حمایت بهزیستی شهریار می باشد که با راه اندازی ۱۵ مراکز مثبت زندگی در مناطق مختلف شهرستان تعداد ۷ هزار پرونده جهت ارائه خدمات توانبخشی - پیشگیری - اجتماعی ، به این مراکز واگذار گردیده است واین مراکز می توانند به کمک و یاری بهزیستی بیایند.
فهیم راد در ادامه افزود : مددکاران لازم است در راستای عدالت اجتماعی و اهداف یکپارچگی بین خدماتی که انجام می دهنددقت داشته باشند و مراکز مثبت زندگی باید مددکارانی که توانایی و تخصص لازم دارند فعالیت کنند .
رییس اداره بهزیستی اظهار داشت : بین هر مرکزمثبت زندگی ۴۵۰ پرونده تقسیم شده است که با اجرای روند صحیح و تعامل شایسته این مراکز با استفاده از نیروها وپتانسیل موجود در سایر ارگانها ،شهرداری ، شوراها، بسیج و امامان جماعت این مناطق می توان هر چه بهتر به مددجویان آن منطقه خدمت رسانی شود .
وی در ادامه انجام کمک های مومنانه - کمک به معیشت مددجویان ، جلسات آموزشی، مهارت های زندگی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حمایتی ، توانبخشی ، اشتغال مددجویان و تسهیل جهت خدمات رسانی به جامعه هدف را از اهداف سازمان بهزیستی برشمرد که با مراکز مثبت زندگی بیشتر نیز خواهد شد .