شهریار -رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر باغستان با اشاره به رویکرد ویژه مدیریت شهری باغستان در خصوص توسعه امر ورزش و افزایش سرانههای ورزشی شهر، گفت: چندین پروژه عمرانی ورزشی همچون سالن ورزشی محله سعیدآباد و زمینهای ورزشی و چمن مصنوعی در سطح محلات باغستان در دست اجراست.
سحرنگار -به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شورای اسلامی و شهرداری باغستان، علیاصغر جمالی عضو و رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر باغستان در خصوص اقدامات مدیریت شهری در خصوص توسعه امر ورزش بیان کرد: شهر باغستان در کنار تمامی مسائل و مشکلات موجود با توجه به تنوع جمعیتی و قومی، ظرفیتها و استعدادهای مختلفی را در زمینههای مختلف فرهنگی، ورزشی، علمی و اجتماعی در دل خود جای داده است.
وی افزود: در حوزه ورزش نیز باغستان خواستگاه بسیاری از قهرمانان و مدال آوران ملی و بینالمللی و استعدادهای ورزشی در رشتههای مختلف است که حمایت و برنامهریزی مسؤولان امر به ویژه اداره ورزش و جوانان در راستای بهرهبرداری صحیح امری ضروری است.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی باغستان گفت: مدیریت شهری دوره پنجم باغستان با پیش فرض مهم توجه به جایگاه ورزش و تحقق اهداف پیش بینی شده در اسناد بالادستی و برنامه ششم توسعه، در زمینه ارتقا جایگاه ورزش، اقدامات عمرانی و توسعهای را در حوزه فضاهای ورزشی عمومی را در دستور کار خود قرار داده است.
جمالی اظهار داشت: در سالهای اخیر در کنار اقدامات ارزشمندی همچون احداث جادههای سلامت در شهر باغستان و نوسازی و تجهیز بوستانها و پارکهای محلات شهر باغستان به امکانات ورزشی، پروژههای عمرانی مختلف ورزشی نیز به بهرهبرداری رسیده و همچنین در دست احداث است.
وی با اشاره به برخی پروژههای به بهرهبرداری رسیده ادامه داد: احداث و بهرهبرداری از سالن ورزشی سردار شهید کلهر با مشارکت اداره وررش، سالن ورزشی سردار شهید باکری و زمینهای چمن مصنوعی محلهای از جمله پروژههای حوزه ورزش است که توسط مدیریت شهری باغستان صورت پذیرفته است.
عضو شورای اسلامی شهر باغستان اضافه کرد: در حال حاضر نیز چندین پروژه شاخص ورزشی اعم از ورزشگاه ۵۰۰۰ نفری باغستان، سالن ورزشی چندمنظوره سعیدآباد و زمینهای چمن مصنوعی، زمین ورزشی چند منظوره والیبال و بسکتبال و زمین ورزشهای ساحلی توسط شهرداری باغستان در حال احداث است که امیدواریم به زودی به بهرهبرداری برسد.
جمالی با اشاره به اینکه قطعا هزینه در حوزه ورزش همانند حوزههای فرهنگی نوعی سرمایهگذاری اجتماعی است، گفت: میتوان با انجام این قبیل اقدامات ضمن توسعه سرانههای ورزشی زمینه ارتقا فرهنگ ورزش، کاهش آسیبهای اجتماعی، ایجاد انگیزه برای جذب به ورزش در جوانان و بهینه سازی اوقات فراغت را فراهم کرد.