سحرنگار

قدس-دومین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان شهرستان قدس به ریاست سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس و با حضور نمایندگان دستگاه های اجرائی مرتبط در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

سحرنگار-به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا ناصری پور سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس در دومین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان این شهرستان تاکید کرد: با توجه به موج دوم شیوع ویروس کرونا و حساسیت پخت نان، تشدید نظارت بر نانوایی ها به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی توسط اتحادیه نانوایان و شبکه بهداشت یک ضرورت است.

وی در ادامه افزود: کیفیت پخت نان از آنجا که با سلامت مردم سرو کار دارد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و لازمست همه نانوایان رعایت موارد مربوط به پخت نان با کیفیت را مد نظر قرار دهند.

ناصری پور در پایان همچنین بر نظارت دقیق و کارشناسانه بر عملکرد نانوایی ها و نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز شهرستان، میزان چانه و قیمت بر اساس نرخ مصوب و اجرای دقیق دستورالعمل بهداشتی توسط اتحادیه نانوایان تاکید کرد

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

پربازدیدترین

ورود کاربران

فیلم و کلیپ

ویژه نامه ها

نظرسنجی

نظر شما در مورد کیفیت اخبار این سایت چیست؟

تبلیغات سایت

 

Template Design:Dima Group